3ήμερα workshop φωτογραφίας & θεάτρου στην Αίγινα 

9 Ιουλίου, 2018

από το studio Μελενίκου και το ΠΡΟΤΥΠΟ-ΣΟΦΙΑ ΖΑΡΑΒΕΛΑ

 

 

κάντε έγκαιρα κράτηση θέσης

Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλ. 6984036147, 2130058407, 6984035826 και στο ΠΡΟΤΥΠΟ – Ζαραβέλα Σοφία, Αιγινίτου 1 & Αχιλλέως, Αίγινα, τηλ. 2297025775, 6974729813

 

Eκφραστικό σώμα (03/08 έως 05/08 @18.00)

 

Τριήμερο σεμινάριο σωματικού θεάτρου.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η εξερεύνηση των εκφραστικών μας ικανοτήτων. Θα ανακαλύψουμε πως μπορούμε να εκφραστούμε μόνο με το σώμα χωρίς τη χρήση του λόγου. Θα συνδέσουμε τη φωνή με το σώμα. Θα ανακαλύψουμε πως μπορούμε να έχουμε ένα εκφραστικό πρόσωπο χωρίς να καταφεύγουμε σε γκριμάτσες. Και τέλος θα εξερευνήσουμε τη σχέση του δικού μας σκηνικού σώματος με των άλλων.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενήλικους ή και εφήβους. Μπορούν να το παρακολουθήσουν άτομα με ή χωρίς εμπειρία. Αποτελείται από τρία τρίωρα μαθήματα.

Διδάσκει η ηθοποιός-σκηνοθέτις, Μαίρη Μαραγκουδάκη

Mε το πέρας του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το studio Μελενίκου και το ΠΡΟΤΥΠΟ – Ζαραβέλα Σοφία

Συνδρομή, 40€

Είναι ευνόητο πως το ταχύρυθμο σεμινάριο, σε καμία περίπτωση, δεν έχει την αναλυτικότητα του Bασικού και δεν καλύπτει όλη την ύλη του.

Τόπος διεξαγωγής, ΠΡΟΤΥΠΟ – Ζαραβέλα Σοφία, Αιγινίτου 1 & Αχιλλέως, Αίγινα, τηλ. 2297025775, 6974729813

 

3ήμερο, Φωτογραφία δρόμου ((06/08 έως 08/08 @18.00)

 

Πώς χρησιμοποιούμε το φως; Πώς συνθέτουμε το κάδρο μας; Πώς επιλέγουμε το θέμα μας;

Οι απαντήσεις θα δοθούν στο 3ημερο workshop. Συναντιόμαστε στο ΠΡΟΤΥΠΟ, παίρνουμε τις φωτογραφικές μας μηχανές κι αν δεν έχουμε, παίρνουμε κινητά ή tablet και βγαίνουμε βόλτα στους δρόμους της Αίγινας, Πειραματιζόμαστε, μαθαίνουμε τεχνικές, διασκεδάζουμε.

 

Την Δευτέρα 6 Αυγούστου γνωριμία με τους συμμετέχοντες, Ανάλυση της φωτογραφικής μηχανής και την σχέση (iso, ταχύτητα, διάφραγμα), καθως και βασικές αρχές πανω στo κάδρο. Παρουσίαση επιλογής φωτογραφιών δρόμου μεγάλων φωτογράφων.

Την Τρίτη 7 Αυγούστου παίρνουμε τις φωτογραφικές μας μηχανές κι αν δεν έχουμε, παίρνουμε κινητά ή tablet και βγαίνουμε βόλτα στους δρόμους της Αίγινας Πειραματιζόμαστε, μαθαίνουμε τεχνικές, τραβάμε φωτογραφίες δρόμου, διασκεδάζουμε και κάνουμε ασκήσεις πάνω στη σκηνοθετημένη εικόνα.

Την Τετάρτη 8 Αυγούστου στο ΠΡΟΤΥΠΟ, βλέπουμε και αναλύουμε τις εικόνες απο την χθεσινή μας βόλτα

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις της φωτογραφίας, αρχάριους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, ανεξαρτήτου ηλικίας, με η χωρίς φωτογραφικό εξοπλισμό. Αποτελείται από τρία τρίωρα μαθήματα.

Διδάσκει ο φωτογράφος/φωτιστής, Τάσος Σκλαβούνος

Mε το πέρας του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το studio Μελενίκου και το ΠΡΟΤΥΠΟ

Συνδρομή, 40€

Είναι ευνόητο πως το ταχύρυθμο σεμινάριο, σε καμία περίπτωση, δεν έχει την αναλυτικότητα του Bασικού και δεν καλύπτει όλη την ύλη του.

Τόπος διεξαγωγής, ΠΡΟΤΥΠΟ – Ζαραβέλα Σοφία, Αιγινίτου 1 & Αχιλλέως, Αίγινα, τηλ. 2297025775, 6974729813

 

οι φωτογραφίες της αφίσας ειναι των σπουδαστών μας, Γιάννη Καραχάλιο, Ήλια Τσάντο, Έλενα Γαλάνη, Κωνσταντίνο Δούρο, Igor-Norbert Kamienski

από το Εφταήμερο Φειστιβάλ των Σπουδαστών του studio Μελενίκου

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Share via
Copy link
Powered by Social Snap