η Χριστίνα Φυλακτοπούλου τo Σάββατο 22/12/2018 στο studio Μελενίκου

8 Δεκεμβρίου, 2018

στο πλαίσιο του θεσμού μας: “καλλιτέχνης του μήνα” στο studio Μελενίκου, με μεγάλη μας χαρά θα υποδεχτούμε, για να μας παρουσιάσει την δουλειά της, η απόφοιτη του εργαστηρίου μας, με ανοδική πορεία στον χώρο της φωτογραφίας, Χριστίνα Φυλακτοπούλου

θα είναι κοντά μας το Σάββατο 22/12/2018, η παρουσίαση θα γίνει στο pocket theater, θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση στο φουαγιέ του χώρου, ώρα έναρξης 20.30Είσοδος Ελεύθερη

δηλώστε συμμετοχή, συμπληρώνοντας την φόρμα που υπάρχει δεξιά λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

powered by fujifilm

Λίγα Λόγια για την Χριστίνα…

 

Γεννήθηκα στη Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν, της πρώην ΕΣΣΣΔ, το 1982. Το ’89 η οικογένειά μου αποφασίζει να γυρίσει στα πάτρια εδάφη και έτσι τελειώνω το λύκειο στην Αθήνα. Σπουδάζω ηλεκτρολόγος μηχανικός στο τμήμα Ενεργειακής Τεχνολογίας, στα ΤΕΙ Αθηνών και βασικό πάθος στη ζωή μου, μέχρι το 2003, είναι οι εναέριες καταδύσεις, με πολλές συμμετοχές και σε διεθνείς αγώνες.

Διάφορα γεγονότα στη ζωή μου με οδήγησαν το 2012 στο στούντιο της Οδού Πλαταιών (νυν studio Mελενίκου) στα σεμινάρια φωτογραφίας για αρχάριους του Τάσου Σκλαβούνου για δύο χρόνια. Η σχέση μου με τη φωτογραφία ήταν ανύπαρκτη μέχρι τότε. Είχα μια παλιά DSLR που ούτε ήξερα να την χρησιμοποιώ.

Μετά το πρώτο μάθημα ένας καινούργιος κόσμος αποκαλύφθηκε σε μένα και ένιωσα το κενό που είχαν αφήσει οι καταδύσεις στο είναι μου να συμπληρώνεται.

Ένα ολοκαίνουργιο και ανεξερεύνητο πάθος!

 

Σύντομα άρχισα να φωτογραφίζω τα πάντα γύρω μου και ώσπου ένα ερασιτεχνικό φωτογραφικό project για ένα μουσικό track με οδήγησε στο studio 112 ως βοηθός του καταξιωμένου Νίκου Βαρδακαστάνη για τα επόμενα 4 χρόνια.

Κάπως έτσι ξεκίνησε ένα ταξίδι που μάλλον δεν έχει τελειωμό. Εκεί συνειδητοποίησα πως φωτογράφος δεν είναι επάγγελμα αλλά ιδιότητα.

Όταν αποφασίσει κανείς να γίνει φωτογράφος θα πρέπει να αρχίσει να ζει και να σκέφτεται σαν φωτογράφος.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Share via
Copy link
Powered by Social Snap