μαθήματα υποκριτικής αρχαρίων

30 Σεπτεμβρίου, 2018

Το βασικό μάθημα υποκριτικής θα γίνεται κάθε Πέμπτη 18:00 -22.00 στο pocket theater του studio Μελενίκου, πρώτο μάθημα Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Στο θεατρικό εργαστήρι του studio Μελενίκου, τα μαθήματα υποκριτικής για αρχάριους απευθύνονται σε ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν σε βάθος με την τέχνη του θεάτρου και που δεν έχουν την πολυτέλεια να δαπανήσουν μεγάλα χρηματικά ποσά ή πολύ χρόνο. Τα μαθήματα είναι έξι ώρες την εβδομάδα από τις οποίες οι τέσσερις ώρες είναι το βασικό μάθημα υποκριτικής και οι άλλες δύο ώρες είναι εναλλάξ μέσα στον μήνα ένα δίωρο μάθημα: τραγουδιού, κινησιολογίας, αυτοσχεδιασμού και σωματικού θεάτρου.

Τα μαθήματα γίνονται στο pocket theater που είναι χώρος ειδικά διαμορφωμένος για μαθήματα και παραστάσεις. Στο τέλος Ιουνίου κάθε χρονιάς οι σπουδαστές παρουσιάζουν στο «7ήμερο φεστιβάλ σπουδαστών του studio Μελενίκου» την παράστασή του τμήματος τους. Εκτός από την παράσταση, οι σπουδαστές του εργαστηρίου έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε καλλιτεχνικές δράσεις που διοργανώνονται από το studio Μελενίκου μέσα στη χρονιά, όπως συμμετοχή σε κινηματογραφικά γυρίσματα, performances κλπ. Ανάλογα με τις δράσεις του χώρου κάθε χρόνο.

Όλοι οι καθηγητές του εργαστηρίου είναι εν ενεργεία καλλιτέχνες, έμπειροι και ειδικευμένοι στο αντικείμενό τους. Ο κύκλος μαθημάτων όλων των τμημάτων ξεκινάει αρχές Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται τέλος Ιουνίου με την παράσταση και το φεστιβάλ σπουδαστών.

 

Σε ποιους απευθυνόμαστε:

Σε ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Σε όσους αγαπούν την τέχνη του θεάτρου και θέλουν να ασχοληθούν με αυτήν, ερασιτεχνικά.

Σε όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά αλλά δεν έχουν τον χρόνο και τα χρήματα που απαιτούν οι σπουδές σε μια δραματική σχολή.

Σε ανθρώπους που έχουν ήδη τελειώσει έναν κύκλο σπουδών (σχολή – εργαστήρι) και θέλουν να εξελίξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, και παράλληλα να συμμετέχουν σε μια θεατρική ομάδα.

 

Διδάσκουν:

Μαίρη Μαραγκουδάκη (ηθοποιός, σκηνοθέτις)

Δάφνη Αντωνιάδου (χορεύτρια, χορογράφος)

Bαγγέλης Πιτσιλός (ηθοποιός, χορευτής)

Νίκος Παινέζης (τραγουδιστής όπερας)

Μανώλης Βαζαίος (ηθοποιός)

Υπεύθυνη Μαθημάτων: Μαίρη Μαραγκουδάκη

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Share via
Copy link
Powered by Social Snap