o Γιάννης Μισουρίδης τo Σάββατο 30/11/2019 στο calderone

November 25, 2019

στο πλαίσιο του θεσμού μας: “καλλιτέχνης του μήνα”, έχουμε την τιμή να παρουσιάσει την δουλειά του και να συζητήσει μαζί μας, ο σκηνοθέτης/κινηματογραφιστής και δάσκαλος φωτογραφίας, Γιάννης Μισουρίδης, θα προβληθούν δύο ντοκιμαντέρ, “Κωνσταντινουπόλεως 280, Θεσσαλονίκη” και “Lost Bodies”.

θα είναι κοντά μας το Σάββατο 30/11/2019,  θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση στο φουαγιέ του χώρου, ώρα έναρξης 20.00Είσοδος Ελεύθερη

δηλώστε συμμετοχή, συμπληρώνοντας την φόρμα που υπάρχει δεξιά λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων

O Γιάννης Μισουρίδης κατάγεται από τη Βόρειο Ελλάδα. Σπούδασε φωτογραφία και κινηματογράφο στην Αθήνα και τα τελευταιά αποκλειστικά με το ντοκιμαντέρ, τη φωτογραφία δρόμου, τις αφηγήσεις πάσης φύσεως και τη ζωγραφική. Κυκλοφορεί συνεχώς με μια κάμερα στο χέρι, καταγράφοντας αυτό που δεν είναι προφανές. Ντοκιμαντέρ του έχουν προβληθεί σε ξένα και εγχώρια φεστιβάλ, έχοντας αποσπάσει διακρίσεις.

Επιλεκτική φιλμογραφία:

  • 2006 “Η συνάντηση”, 2006-2010 “Δρόμοι” (ΕΤ1)
  • 2006 “Μαθήματα-Παθήματα: Τι θα γίνει ο Δημήτρης”
  • 2009 “Mieko”
  • 2010 “Lost Bodies”
  • 2011 “Κρέας”
  • 2011 “Κωνσταντινουπόλεως 280, Θεσσαλονίκη”
  • 2013 “Σχετικά με το τέλος του κόσμου”
  • 2018 “Ανθούλα”

Στοιχεία της φωτογραφικής του δουλειάς υπάρχουν στον ακόλουθο σύνδεσμο https://misouridisgiannis.tumblr.com/, ενώ ορισμένα στοιχεία της κινηματογραφικής του δουλειάς, εδώ https://www.imdb.com/name/nm2675130

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Share via