Τμήμα Κινησιολογίας με την Δάφνη Αντωνιάδου

October 17, 2019

Αναπνοή, αντίληψη, διαθεσιμότητα, χρόνος, χώρος, ενέργεια, μουσική, συνεργασία, δημιουργικότητα όλα με κύριο άξονα την κίνηση, είναι τα θέματα που εξερευνούμε στο μάθημα της Δάφνης Αντωνιάδου. Με επιρροές από τις τεχνικές του σύγχρονου χορού και του butoh προσεγγίζουμε το σώμα και κατ’ επέκταση την κίνηση χορευτικά, τεχνικά, αλλά και ως εμπειρία και εργαλείο δημιουργίας.

Το μάθημα απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα και σε όσους αναζητούν διαφορετικούς δρόμους για την προσέγγισή της κίνησης.

Ημέρα και ώρες

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Παρασκευή 17.00 έως 19.00 στο pocket theater του calderone.

Πρώτη συνάντηση/μάθημα την Παρασκευή 8 Νοεβρίου 2019 στις 17.00, απαραίτητη προυπόθεση για την διεξαγωγή του μαθήματος, άνετα ρούχα.

δηλώστε συμμετοχή λόγω περιορισμένου αριθμού ατόμων

Λίγα λόγια για την Δάφνη

Γεννημένη το 1991 η Δάφνη Αντωνιάδου είναι αριστούχος απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης και του τμήματος φυσικοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Το ενδιαφέρον της να εξερευνήσει τα όρια του σύγχρονου χορού σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με το Butoh. ‘Εχει μαθητεύσει κοντά σε δασκάλους Butoh όπως η Sumako Koseki και η Moeno Wakamatsu και συνεχίζει την εκπαίδευσή της μέχρι και σήμερα. Ο παράγοντας αυτός σε συνδυασμό με το έντονο ενδιαφέρον για τους ασυνήθιστους παραστατικούς χώρους και την σχέση μεταξύ εικόνας και ήχου, την οδήγησαν στην δημιουργία του πρώτου της χορογραφικού έργου “Matter” σε συνεργασία με τον συνθέτη Constantine Skourlis το οποίο έκανε πρεμιέρα στην Gallery του Betton 7 το 2017 και δέχτηκε θετικές κριτικές. Το 2018 της ανατέθηκε από την Στέγη Ιδρύματος Ωνάση να αναπτύξει περαιτέρω την συνεργασία της με τον Constantine Skourlis με σκοπό την δημιουργία έργου το οποίο παρουσιάστηκε στο Borderline Festival 2018. Το 2018 συνεργάστηκε με την βραβευμένη με το βραβείο Ίψεν σκηνοθέτη Rafika Chawise στην performance μέσα σε εικαστική εγκατάσταση “AnimaCaptus- Troades” η οποία παρουσιάστηκε στο Μουσείο Μπενάκη και υποστηρίχθηκε από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) και τον οργανισμό ΝΕΟΝ. Παλιότερα έχει συνεργαστεί ως χορεύτρια με καλλιτέχνες και οργανισμούς όπως η Martha Graham Dance Company, η Jasmin Vardimon, Fluxum Foundation, Millisent Hodson & Kenneth Archer, Antonis Foniadakis και Jakstapoz. Πρόσφατα συνεργάστηκε ως χορεύτρια με την σκηνοθέτη Έφη Μπίρμπα για το έργο της Δον Κιχώτης Βιβλίο ο κεφ ο , 2 , . 23 και ως χορογράφος με την Rafika Chawise για το νέο της έργο Europeana.

Συνδρομή:

350Є για όποιον/α επιθυμεί να εξοφλήσει όλο τον κύκλο από την αρχή της σπουδαστικής χρονιάς (έκπτωση ~12%), δίνεται και η δυνατότητα πληρωμής ανά μήνα, 50Є, στους σπουδαστές. Στην συνδρομή δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

τρόπος πληρωμής: η συνδρομή δίνεται την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Share via