Σύγχρονος χορός- Αυτοσχεδιασμός

Δάφνη Αντωνιάδου

Σύγχρονος χορός- Αυτοσχεδιασμός

Αναπνοή, αντίληψη, διαθεσιμότητα, χρόνος, χώρος, ενέργεια, μουσική, συνεργασία, δημιουργικότητα όλα με κύριο άξονα την κίνηση, είναι τα θέματα που εξερευνούμε στο μάθημα της Δάφνης Αντωνιάδου. Με επιρροές από τις τεχνικές του σύγχρονου χορού και του butoh προσεγγίζουμε το σώμα και κατ’ επέκταση την κίνηση χορευτικά, τεχνικά, αλλά και ως εμπειρία και εργαλείο δημιουργίας.

Το μάθημα διαθέτει 2 επίπεδα, αρχάριο και προχωρημένο

Ημέρα και ώρες

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη 18.00 έως 20.00 στο pocket theater του calderone.

Πρώτη συνάντηση/μάθημα γνωριμίας την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021 στις 18.00, απαραίτητη προυπόθεση για την διεξαγωγή του μαθήματος, άνετα ρούχα.

Δηλώστε συμμετοχή λόγω περιορισμένου αριθμού ατόμων

Διάρκεια μαθημάτων από αρχές Οκτωβρίου έως και τέλος Ιουνίου.

Τα μαθήματα είναι 4 φορές τον μήνα, διάρκειας 2 ωρών, τα μαθήματα γίνονται κάθε Τετάρτη, από αρχές Οκτωβρίου έως και τον Ιούνιο.

Στο τέλος Ιουνίου κάθε χρονιάς οι σπουδαστές παρουσιάζουν στο «7ήμερο φεστιβάλ σπουδαστών του calderone» μια performance χορού του τμήματος τους, σε επιμέλεια/διδασκαλία Δάφνης Αντωνιάδου.

Συνδρομή:

500Є+24% ετήσια συνδρομή

Υπάρχει και δυνατότητα drop-in με κόστος 20Є +24% ανά μάθημα

Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής

τρόπος πληρωμής: 30% με την εγγραφή σας και το υπόλοιπο 70% με την έναρξη της σπουδαστικής χρονιάς.

Για όποιον/α επιθυμεί να εξοφλήσει όλο τον κύκλο από την αρχή της σπουδαστικής χρονιάς δίνεται έκπτωση 10% επί του συνολικού ποσού.

Κατόπιν συμφωνίας δίνεται η δυνατότητα πληρωμής του υπόλοιπου 70% σε εννέα μηνιαίες δόσεις των 39Є, στους σπουδαστές.

H προκαταβολή 30% δεν επιστρέφεται σε περίπτωση που ο σπουδαστής αποχωρήσει από τα μαθήματα.

Στην συνδρομή δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Για τους σπουδαστές που κατόπιν συμφωνίας θα πληρώνουν σε ισόποσες δόσεις, η συνδρομή δίνεται την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν.

Οι Υποψήφιοι Σπουδαστές για το τμήμα κινησιολογίας/σύγχρονου χορού, πρέπει να κλείσουν ραντεβού, για την πρώτη συνάντηση/μάθημα γνωριμίας στο 213 00 58 407, με την υπεύθυνη του εργαστηρίου, Μαίρη Μαραγκουδάκη.

Τα μαθήματα γίνονται κάθε Τετάρτη στις 18.00.

Υπάρχει και η δυνατότητα του Drop-In

Η Δάφνη Αντωνιάδου είναι ανεξάρτητη χορογράφος, περφόρμερ και χορεύτρια. Αποφοίτησε με άριστα από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (2016) και από το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Αθηνών (2014). To 2017 δημιούργησε το πρώτο της χορογραφικό έργο, «Matter», σε συνεργασία με τον συνθέτη Constantine Skourlis και τον εικαστικό Στάθη Δογάνη, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Beton7. Το 2018 παρουσίασε το έργο «Fos» στο πλαίσιο του Borderline Festival της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, σε συνέχεια της συνεργασίας της με τον Constantine Skourlis. Την ίδια χρονιά, συνεργάστηκε ως περφόρμερ με τη σκηνοθέτιδα Ραφίκα Σαουίς για την περφόρμανς μακράς διαρκείας «AnimaCaptus – Τρωάδες», η οποία παρουσιάστηκε στο Μουσείο Μπενάκη και ξεκίνησε να διδάσκει σύγχρονο χορό και αυτοσχεδιασμό στο Κέντρο Καλλιτεχνικής Έρευνας και Δημιουργίας “Calderone”, όπου διδάσκει μέχρι και σήμερα. Το 2019, συνεργάστηκε ως χορεύτρια με τη σκηνοθέτιδα Έφη Μπίρμπα στην παράσταση «Δον Κιχώτης, Βιβλίο 2ο, κεφ. 23o».

Συμμετείχε στο έργο του Christof Migone «Mixer», το οποίο παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Borderline Festival 2019 και χορογράφησε τη «Europeana» της Ραφίκα Σαουίς, μια συμπαραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με τα Βραβεία Ίψεν και τη Lineculture. Το 2020 παρουσίασε στο 7o Φεστιβάλ Νέων Χορογράφων της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση τη νέα της χορογραφική δουλειά με τίτλο «Vanishing Point», σε συνεργασία με τον χορευτή και χορογράφο Αλέξανδρο Βαρδαξόγλου. Επιπλέον, δημιούργησε το «Echoes of an Inner Universe» σε συνεργασία με το ατελιέ μόδας DEVOA και τον ιδρυτή του Daisuke Nishida. Την ίδια χρονιά βραβεύτηκε με το βραβείο ARTWORKS, Πρόγραμμα Υποστήριξης Καλλιτεχνών του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και πρωταγωνίστησε στην μικρού μήκους ταινία του Γιώργου Ζώη «Touch Me».

Copy link
Powered by Social Snap