Θεατρικό εργαστήρι. Έναρξη νέων τμημάτων

Θεατρικό εργαστήρι: Ένας δημιουργικός κόσμος απεριόριστων ευκαιριών

Η μαγεία του θεάτρου είναι κάτι που μας συναρπάζει όλους. Αν ψάχνετε για μια εμπειρία που θα αναζωογονήσει την καλλιτεχνική σας φλόγα και θα σας επιτρέψει να εκφράσετε τη δημιουργική σας πλευρά μέσα από το θέατρο, τότε τα νέα τμήματα του θεατρικού εργαστηρίου αποτελούν την ιδανική ευκαιρία για εσάς.

Τα νέα τμήματα του θεατρικού εργαστηρίου συνδυάζουν την απόλαυση και την εκπαίδευση σε έναν δυναμικό και φιλόξενο χώρο. Θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις θεατρικές σας δεξιότητες και να ενταχθείτε σε μία ενεργή καλλιτεχνική κοινότητα.

  • θεατρικό εργαστήρι
  • θεατρικό εργαστήρι
  • θεατρικό εργαστήρι
  • θεατρικό εργαστήρι

Τα θεατρικά εργαστήρια σας προσφέρουν έναν ασφαλή και υποστηρικτικό χώρο, όπου μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα και να ανακαλύψετε τις δυνατότητές σας στον τομέα του θεάτρου. Ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας σας, οι εκπαιδευτές μας θα σας καθοδηγήσουν και θα σας προσφέρουν την απαραίτητη εκπαίδευση για να γίνετε ένας ολοκληρωμένος θεατρικός καλλιτέχνης.

Κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων, μπορείτε να μάθετε διαφορετικές δεξιότητες όπως υποκριτική, κινησιολογία, εξάσκηση φωνής, σκηνοθεσία , κ.α.

Πρόγραμμα 2023-2024

Τμήματα

Τμήμα Advanced

Πέμπτη

19:00 – 22:00

Τμήμα Beginners

Τρίτη

19:00 – 22:00

Διάρκεια

To διδακτικό έτος ξεκινάει Τρίτη 3 Οκτωβρίου για το τμήμα Beginners και Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου για το τμήμα Advanced. Και τα δύο ολοκληρώνονται στα τέλη Ιουνίου., με την παράσταση του τμήματος.

Τα μαθήματα υποκριτικής είναι 3ώρα μια φορά την εβδομάδα (συνολικά 4 συναντήσεις το μήνα)

Διδακτική ύλη

Υποκριτική

Αυτοσχεδιασμός

Οργανικότητα

Εκφορά Λόγου

Ανάλυση κειμένου

Σκηνική παρουσία 

Σωματικό θέατρο

Ξεκινήστε το μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο του θεάτρου!


Το θέατρο μπορεί να σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Είναι ένας τρόπος ζωής, μια πηγή έμπνευσης και αναγνώρισης του ανθρώπου. Μέσα από το θέατρο, μπορείς να ανακαλύψεις νέους κόσμους, να ζήσεις διαφορετικές πραγματικότητες και να γνωρίσεις τον εαυτό σου βαθύτερα. Είναι ένας χώρος που σε καλεί να σκεφτείς, να αισθανθείς και να συζητήσεις με άλλους ανθρώπους για τα μεγάλα ερωτήματα της ζωής.

Η τέχνη του ηθοποιού αναπτύχθηκε σε διάφορες πολιτισμικές κοινότητες με πολυπλοκότητα και ποικιλία. Αυτή η τέχνη αποτελεί έναν συνδυασμό δεξιοτήτων και τεχνικών που απαιτούνται για να προβληθεί ένας χαρακτήρας ζωντανά σε ένα θέατρο, τον κινηματογράφο ή την τηλεόραση. Ο ηθοποιός πρέπει να μελετήσει και να κατανοήσει τον χαρακτήρα που παίζει, να εκφράζει συναισθήματα, να αναπτύξει φυσική κίνηση και να επικοινωνήσει με το κοινό του. Μέσω της τεχνικής του, ο ηθοποιός μπορεί να αποτυπώσει μια ευρεία γκάμα εκφράσεων και να μεταφέρει ισχυρά μηνύματα.

Ακολούθησε τα όνειρά σου και εξερεύνησε την μαγεία της τέχνης της υποκριτικής. Διαπέρασε τα όρια του πλάτους και της βάθους των ρόλων, ανακαλύπτοντας νέες πτυχές του εαυτού σου μέσα από τη δύναμη της ερμηνείας. Μάθε τις τεχνικές, εμπνεύσου από την ισχυρή σκηνική παρουσία και τη βαθιά διαίσθηση του χαρακτήρα. Στην τέχνη αυτή θα βρεις ένα κανάλι εκφραστικότητας και αυθεντικότητας, που θα σε οδηγήσει σε έναν κόσμο πλούσιο σε συναισθήματα. Μην φοβηθείς να αφεθείς στον παράλογο και τη φαντασία, και να ανακαλύψεις πτυχές του εαυτού σου που δεν φανταζόσουν ότι υπάρχουν